top of page

Впровадження в навчальний процес матеріалів ТМ Siltek

В своїй роботі, при підготовці учнів за фахом «Маляр, штукатур, лицювальник-плиточник» приділяємо багато уваги вивченню номенклатури сучасних будівельних матеріалів, які впроваджуються при опоряджувальних роботах в Україні. Я зацікавилась продукцією торгової української марки «Siltek» яка не поступається рівню провідних зарубіжних підприємств.

ПРАТ «Термінал-М» – сучасне підприємство, що спеціалізується на виробництві сухих і рідких будівельних сумішей під торговою маркою Siltek (Сілтек). Входить до складу Асоціації «Промислово-будівельна група «Ковальська» – лідера будівельного ринку України.

У травні 2008 року підприємство «Термінал-М» розпочало випуск продукції за фінською технологією на обладнанні провідних виробників Фінляндії, Німеччини, Норвегії та Іспанії.

На українському ринку підприємство представлене широким асортиментом сухих будівельних сумішей, фарб, декоративних штукатурок і грунтовок – в цілому більше 100 видів товарів включаючи спеціалізовані суміші для машинного нанесення з використанням силосних технологій.

Висока якість продукції ТМ Siltek забезпечує лінія з автоматизованою системою управління, яка гарантує точне дозування компонентів і подальше ретельне змішування. На підприємстві діють виробничий комплекс і лабораторія, що займається розробкою нових видів продукції, проведенням тестів, досліджень, а також контролем якості сировини і готової продукції, завдяки чому виробництво сухих будівельних сумішей повністю відповідає всім вимогам європейських стандартів якості. Виробництво ведеться з використанням високоякісних добавок, в'яжучих компонентів, наповнювачів відомих світових виробників Європи та Америки – Basf SE, Wacker Chemie AG, Momentive Specialty Chemicals B. V., Ashland Industries Europe GmbH, а також вітчизняних виробників – ПАТ «Подільський цемент», ПАТ «Гіпсовик» та інших.

24 квітня 2017р. підприємство «Термінал-М» отримало сертифікат французької інспекційно-сертифікаційної компанії «Бюро Верітас» ((№UA228463)) у сфері розробки і виробництва будівельних сумішей і водно-дисперсійних матеріалів для внутрішніх і зовнішніх робіт.

28.10.2016 на базі ДНЗ «Інгулецький професійний ліцей» проведений майстер-класу на тему: “Впровадження в навчально-виробничий процес сучасних будівельних технологій та матеріалів будівельної компанії “Siltek”.

Майстер-клас проводили керівник технічного відділу торгової марки “Siltek” Молодан Максим Ігоревич та Інженер-технолог торгової марки “Siltek” Сухоцький Іван Ігоревич з наступних тем:

- використання клейових сумішей;

- використання декоративних штукатурок;

- використання сумішей для системи теплоізоляції;

- використання сумішей для підлоги та стяжки;

- використання фарби для внутрішніх та зовнішніх робіт.

Проведені майстер-класи були достатньо інформаційними та несли навчальний характер.

Разом з учнями на уроках «Матеріалознавства» та «Спецтехнології» вивчаємо застосування, властивості, склад, приготування будівельних сумішей, шпаклівок, водоемульсійних фарб, грунтівки ТМ «Siltek».

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page