top of page

ПрАТ «Термінал-М» – лідер будівельного ринку України

ПрАТ «Термінал-М» – сучасне підприємство, що спеціалізується на виробництві сухих і рідких будівельних сумішей під торговою маркою «Siltek» (Сілтек). Входить до складу Асоціації «Промислово-будівельна група «Ковальська» – лідера будівельного ринку України. У травні 2008 року «Термінал-М» розпочало випуск продукції за фінською технологією на обладнанні провідних виробників Фінляндії, Німеччини, Норвегії та Іспанії.

На українському ринку підприємство представлене широким асортиментом сухих будівельних сумішей, фарб, декоративних штукатурок і ґрунтовок – у цілому більше 100 видів товарів, включаючи спеціалізовані суміші для машинного нанесення з використанням силосних технологій.

Високу якість продукції ТМ «Siltek» забезпечує лінія з автоматизованою системою управління, яка гарантує точне дозування компонентів і подальше ретельне змішування. На підприємстві діють виробничий комплекс і лабораторія, що займається розробкою нових видів продукції, проведенням тестів, досліджень, а також контролем якості сировини та готової продукції, завдяки чому виробництво сухих будівельних сумішей повністю відповідає всім вимогам європейських стандартів якості. Виробництво ведеться з використанням високоякісних добавок, в'яжучих компонентів, наповнювачів відомих світових виробників Європи та Америки – Basf SE, Wacker Chemie AG, Momentive Specialty Chemicals B. V., Ashland Industries Europe GmbH, а також вітчизняних виробників – ПАТ «Подільський цемент», ПАТ «Гіпсовик» та інших.

Підприємство отримало сертифікат французької інспекційно-сертифікаційної компанії «Бюро Верітас» ((№UA228463)) у сфері розробки та виробництва будівельних сумішей і водно-дисперсійних матеріалів для внутрішніх і зовнішніх робіт.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page